logo

Vesti

Четири на једнога

Четири на једногаПРЕБИЈЕН У СРЕД ДАНА – ( 8. септембар, Младеновац, ул. Вука Караџића, 16,10 ) – Док су младић и девојка (М.И и Ј.М) у поподневним часовима шетали тротoaром испред Техничке школе изненада су им притрчала четворица младића. О...

Четири на једногаПРЕБИЈЕН У СРЕД ДАНА – ( 8. септембар, Младеновац, ул. Вука Караџића, 16,10 ) – Док су младић и девојка (М.И и Ј.М) у поподневним часовима шетали тротoaром испред Техничке школе изненада су им притрчала четворица младића. Они су напали момка и претукли га дрвеним палицама. На срећу, нападнути М.И је задобио лакше телесне повреде, а полиција је истог дана пронашла и привела четири "јунака". Као починиоци идентификовани су Р.З (22) , Ј.М (20) , Д.В (17) и Р.Н (16) из Младеновца. Двојица починиоца (Р.З и Ј.М) су приведена у станицу и после полицијског задржавања од 48 сати против њих је поднета кривична пријава за насилничко понашање.

МАЛОЛЕТНИ ОБИЈАЧ – ( 24. август, Младеновац, ул. Краља Петра Првог 249, 03,00 ) – Током раних јутарњих часова непознато лице разбија стакло на улазним вратима комисионе радње "Беби Ин", власништво Р.М из Младеновца која се налази у главној младеновачкој улици. Након провале из радње краде већу количину цигарета. После саслушања неколико лица младеновачка полиција као извршиоца идентификује малолетног Д.В из Младеновца. Иако још нема 18 година овај починилац је вишеструки повратник обзиром да је неколико пута привођен због различитих крвичних дела. После саслушања у станици против њега је поднета кривичан пријава за Тешку крађу.

АРАНЂЕЛОВЧАНИ У КОРАЋИЦИ – ( 31. август, Младеновац – Кораћица – Аранђеловац ) – У ноћним сатима у селу Кораћица пријављена је крађа аутомобила марке "Рено клио" власништво Ш.С из Младеновца. Оперативним радом на терену возило је пронађено у селу Копљари (општина Аранђеловац), а као извршиоци крађе су идентифковани Б.Г (1977) и Ј.М (1970) обојица из Аранђеловца. Разбојнички двојац је приведен уз полицијско задржвање након чега су предати надлежним органима уз кривичне пријаве.

Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.