logo

Vesti

Кидао минђуше са ушију

Кидао минђуше са ушијуКако је почетком новембра ступио на снагу нови правилник Полицијска станица Младеновац позива све учеснике у саобраћају да се ради своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају понашају у складу са одр...

Кидао минђуше са ушијуКако је почетком новембра ступио на снагу нови правилник Полицијска станица Младеновац позива све учеснике у саобраћају да се ради своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају понашају у складу са одредбама правилника и Закона о безбедности у саобраћају. ЛЕПШЕ ЈЕ СА КУЛТУРОМ – ( 4. октобар, Младеновац, ул. Краља Александра, 19.25 ) – У продавницу улази младић који се на уласку љубазно извинуо, а затим уз претњу два ножа од продавачице отео око 6.500 динара пазара. Након тога младић се на излазу још једном преплашеној жени извинуо после чега се удаљио у непознатом правцу. Оперативним радом на терену, два дана касније, полиција долази до корисних сазнања која их воде на адресу О.Ј (26) из Младеновца. Претресом просторија пронађени су ножеви којим је извршено разбојништво. Осумњичени је приведен у просторије Полицијске станице Младеновац где је приликом саслушања у потпуности признао извршење кривичног дела. Разбојник, који је од раније познат службеницима полицијске станице као извршилац више кривичних дела, приведен је 8. октобра дежурном истражном судији Другог одновног суда у Београду који му је одредио меру задржавања до 30 дана.

ГДЕ ЈЕ УПРАВА ПРИХОДА – ( 27. октобар, Младеновац, околина Дома здравља, поподневни часови ) – Непозната особа прилази средовечној госпођи С.Р и учтиво је пита где се налази Управа прихода. Док жена младићу објашњавала где се зграда налази овај изненада обема рукама хвата жену за уши и кида јој минђуше, а затим бежи међу оближње зграде. Нешто касније, истог дана, на исти начин разбојник је стргао минђуше и са ушију Ш.Д из Младеновца. На основу описа полиција починиоца идентификује као Н.М (27) из Младеновца, а затим га и приводи у станицу. Код њега су претересом нађени предмети ових крађа, а дотични је ухапшен после чега му је одређено полицијско задржавање до 48 сати.

Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.