logo

Vesti

Ухапшен бивши јавни правобранилац

Ухапшен бивши јавни правобранилац Београдска Полиција ухапсила је Зору Антонијевић (50), бившег јавног правобраниоца општине Младеновац, због сумње да је злоупотребом службеног положаја оштетила општину за преко девет милиона динара. У саопштењу МУП ...

Ухапшен бивши јавни правобранилац Београдска Полиција ухапсила је Зору Антонијевић (50), бившег јавног правобраниоца општине Младеновац, због сумње да је злоупотребом службеног положаја оштетила општину за преко девет милиона динара. У саопштењу МУП – а Србије се наводи :

У наставку акције у борби против корупције, полицијски службеници Полицијске управе за град Београд и Управе криминалистичке полиције су, у сарадњи са Другим основним јавним тужилаштвом у Београду, лишили слободе ЗОРУ АНТОНИЈЕВИЋ (1960) из Београда, бившег Јавног правобраниоца општине Младеновац, због постојања основа сумње да је извршила кривично дело злоупотреба службеног положаја.

Осумњичена Антонијевић Зора је 2006. године, у својству Јавног правобраниоца општине Младеновац, закључила Уговор о поравнању, односно разменила парцеле са предузећем "Јединство", које је тада било у стечају.

Тиме им је било омогућено коришћење већег броја парцела за које су на име разлике у цени плаћали мању накнаду од предвиђене јер претходно није извршена процена судског вештака. На овај начин је осумњичена оштетила општину Младеновац за износ од 9.107.175 динара.

Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.