logo

Vesti

Пси отровани на Космају

Пси отровани на КосмајуПрема писању дневног листа "Курир", у Кораћици је током протекле две недеље отровано 26 паса – Претпоставља се да су пси у овом подкосмајском селу највероватније отровани креозаном. Како је Драгољуб Кривошић рекао аген...

Пси отровани на КосмајуПрема писању дневног листа "Курир", у Кораћици је током протекле две недеље отровано 26 паса – Претпоставља се да су пси у овом подкосмајском селу највероватније отровани креозаном. Како је Драгољуб Кривошић рекао агенцији "Бета", у кућном дворишту у Кораћици убијена су му три пса, као и да да му је ветеринар рекао да су убијени највероватније креозаном, изузетно јаким пестицидом. Кривошић је додао да је остатке "патрона", које су биле бачене у двориште, дао на анализу на Војномедицинску академију и да је добио потврду да је реч о креозану.

Пас је убијен и Радану Алексићу, који на Космају има базен и ресторан, где често долазе излетници, а мештани су недавно затекли шест отрованих паса остављених поред контејнера у Кораћици.

Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.