logo

Vesti

Тешко повређен радник на градилишту

Тешко повређен радник на градилиштуНа згради "старе књижаре", у улици Краља Петра I , а која се руши ради пробијања улице, јуче око 9 часова догодила се несрећа у којој је тешке повреде кичме задобио радник В.М (1970). Он је приликом бушења пао са зграде и задобиЮ..

Тешко повређен радник на градилиштуНа згради "старе књижаре", у улици Краља Петра I , а која се руши ради пробијања улице, јуче око 9 часова догодила се несрећа у којој је тешке повреде кичме задобио радник В.М (1970). Он је приликом бушења пао са зграде и задобио прелом другог леђног пршљена. Повређени радник је у свесном стању превезен у Клинички центар, а синоћ је збринут у болници на Бањици. Како сазнајемо приликом пада није дошло до повреде кичмене мождине и не прети опасност од непокретности.

Према нашим сазнањима радник је бушећи плочу зграде наишао на цев за коју је мислио да је водоводна, међутим када је приметио да се ради о високонапонском каблу човек се рефлексно одбацио како не би дошао у контакт са струјом и том приликом пао.

Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.