logo

Aktuelnosti

Nova ulaganja u mladenovački Centar za kulturu i turizam

 

Predsednik Gradske opštine Mladenovac Vladan Glišić obišao je Centar za kulturu i turizam Mladenovac  i sa direktorom ove javne ustanove, Brankom Miloradovićem, razgovarao o aktuelnim i budućim projektima i ulaganjima. Ovom prilikom najavili su da je u planu kompletna rekonstrukcija sale bioskopa za koju je urađeno idejno rešenje. Ljubitelji filmske i pozorišne umetnosti kao i posetioci raznih događaja i manifestacija koje se održavaju u sali Centra za kulturu i turizam, trebalo bi da dobiju nov, moderno opremljen prostor.

Miloradović i Glišić pozvali su Mladenovčane da pogledaju izložbu originalnih dela Petra Dobrovića „Nemir vegetacije”. Svečano otvaranje izložbe je večeras u 19 sati u Centru za kulturu i turizam Mladenovac,  a odabrani radove ovog velikana srpskog slikarstva biće postavljeni u galeriji ove ustanove do 21. maja.

Na izložbi će biti predstavljena dela rađena u periodu od 1931. do 1940. godine i pripadaju fazi kolorističkog stila.

Cktulaganja1
Cktulaganja2

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2022.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Informacije od javnog značaja: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.