logo

Aktuelnosti

Javni poziv Sportskog saveza Mladenovac

Iz Sportkog saveza Mladenovca pozivaju sve sportske klubove, sportska društva, saveze i druge sportske organizacije i institucije sa teritorije opštine Mladenovac da ovoj organizacicji dostave svoje planove i programe sa finansijskim potrebama i budžetima za 2023. godinu kako bi pristupili planiranju budžeta u oblasti sporta na teritoriji opštine Mladenovac za narednu godinu.
 
Planove i programe treba dostaviti ili poslati poštom na adresu Vuka Karadžića 73, Kancelarija Sportskog saveza Mladenovca koja se nalazi u okviru Sportsko-rekreativnog centra „Ljubomir Ivanović – Gedža“ najkasnije 8 dana od dana objavljivanja konkursa ili na elektronskim putem na mail:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ivOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..
Svi planovi i programi se dostavljaju napisani u slobodnoj formi u zatvorenoj koverti.
 
Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon: 069/1896- 121, saopšteno je iz Sportskog saveza Mladenovac.
  • Datum kreiranja: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.