logo

Aktuelnosti

Za veću bezbednost traktorista u saobraćaju

Više od 80 mladenovačkih poljoprivrednika prisustvovalo je edukativnoj tribini o bezbednosti traktorista koju je organizovala Agencija za bezbednost saobraćaja u saradnji sa Savetom za bezbednost saobraćaja opštine Mladenovac.


Direktor Agencije za bezbednost saobraćaja, Branko Stamatović, naglasio je da je ovo period godine kada traktoristi najviše stradaju, kao i da je jedan od najčešćih razloga neosvetljenost traktora. Apelovao je na sve koji upravljaju poljoprivrednim mašinama da u uslovima smanjene vidljivost koriste žuto rotaciono svetlo i table za obeležavanje sporih vozila.


Ovom prilikom, poljoprivrednici su upoznati sa detaljima javnog poziva Agencije za bezbednost saobraćaja za subvencisanje zaštitnih ramova za upotrebljavane traktore. Svi učesnici tribine dobili su na poklon rotaciona svetla i table za obležavanje sporih vozila.


Događaju su prisustvovali i predsednik Gradske opštine Mladenovac, Vladan Glišić, predsednik Komisije za bezbednost saobraćaja Stefan Ivanović i predstavnici Poljoprivredne stručne savetodavne službe Beograd.

Traktoristi1
Traktoristi2
Traktoristi3
Traktoristi4
Traktoristi5

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.