logo

Aktuelnosti

Министарка отворила мини пич

Снежана Самарџић Марковић, министарка омладине и спорта, јуче је званично отворила мини пич терен на платоу испред Спортског центра.У изградњи учестовли Министарство омладине и спорта, Фудбалски савез Србије, Краљевина Норвешка и Градска општина Младеновац.

Подржавајући локалну иницијативу око оваквих и сличних пројеката, Снежана Самарџић Марковић је рекла да оваква места на најбољи начин окупљају младе.

– Ја сам презадовољна како ово изгледа зато што је терен безбедан и ограђен тако да су деца овде ушушкана када се играју. Овај сам концепт видела још у Норвешкој када сам била у посети њиховом министру спорта. У сред зиме, када је свуда около снег деца су се играла. Ја желим да таква најмодернија технологија буде и овде. Терен је пре свега намењен деци, али и младима. Ово је и порука младима у вашој општини јер је нама стало да они имају место где ће на најлепши начин да проводе своје време – рекла је Самарџић Марковић.

Слободан Секулић, сувласник "Маковице", захвалио се министарки на изградњи терена у Младеновцу.

– Искористио сам прилику да кажем шта очекујемо од Министарства омладине и спорта, а то је једно клизалиште које је неопходно овом граду. Сигурно је да је у зимском периоду боље да нам деца буду на свежем ваздуху, него на другим местима, да не помињем кафиће и кафане – рекао је Секулић.

На терену који је изграђен у нашем граду, надлежном министарству су се захвалили Владан Глишић, заменик председника Скупштине општине Младеновац и Слађана Живановић, помоћник председника општине.

 

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.