logo

Aktuelnosti

Čestitke direktoru Tomčiću na zasluženoj penziji

Predsednik Gradske opštine Mladenovac, Vladan Glišić, ugostio je direktora Osnovne škole "Sveti Sava" Milisava Tomčića, povodom njegovog odlaska u penziju. Zahvalio mu se na odličnoj saradnji, nesebičnom zalaganju u unapređenju nastavnog procesa, razvoju školske infrastrukture i međuljudskih odnosa tokom godina koje je proveo na čelu ove ustanove.


Tomčić se zahvalio Gradskoj opštini Mladenovac i predsedniku Glišiću na podršci i naglasio da, zahvaljujući velikim ulaganjima u matičnu školu i izdvojena odeljenja OŠ "Sveti Sava", učenici danas imaju mnogo bolje uslove za rad.


Uz pomoć i podršku opštine, Osnovna škola "Sveti Sava“ kompletno je rekonstuisana 2016. godine, kada je u objekat uveden i video nadzor. Takođe je rekonstuisana fiskulturna sala, elektroinstalacije, ograda oko škole, uloženo je u nabavku novih računara i opreme za kabinete, a rekonstrukcijom izdvojenih odeljenja ovi objekti, između ostalog, konačno su dobili nove toalete i adekvatno grejanje čime je učenicima omogućeno da imaju adekvatne uslove za učenje i rad.


HVALA direktoru Milisavu Tomčiću na divnoj saradnji i svemu što je uradio za svoj kolektiv i generacije učenika Osnovne škole „Sveti Sava“. Želimo mu dobro zdravlje i da uživa u penziji zajedno sa svojom porodicom.


Toncic1
Toncic2
Toncic3
Toncic4
Toncic5

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.