logo

Aktuelnosti

Rešenje višedencenijskih problema stanovnika Kajmakčalanske ulice

Konačnim rešavanjem višedecenijskog problema imovinsko pravnih odnosa u Kajmakčalanskoj ulici u MZ „Selters“, zajedničkim naporima meštana i lokalne samouprave, počelo je i rešavanje problema putne infrastrukture.


Prva faza radova obuhvata asfaltiranje deonice u dužini od 450 metara, u delu gde postoje kanalizaciona i vodovodna mreža. Očekuje se da će posao biti završen u roku od 15 dana.


Istovremeno, u toku je projektovanje kanalizacione mreže koje bi trebalo da bude završeno do kraja meseca, da bi u drugom kvartalu godine počeli i sami radovi.
Plan je da se u drugoj fazi izgradi kanalizaciona mreža dužine 530 metara i vodovodna mreža u dužini od 310 metara. Nakon toga, uslediće asfaltiranje preostalog dela ulice.


O svim daljim koracima po pitanju unapređenja putne i komunalne infrastrukture sa stanovnicima Kajmakčalanske ulice danas je razgovarao predsednik Gradske opštine Mladenovac Vladan Glišić, koji je istakao da će se završetkom ovih radova značajno unaprediti svakodnevno funkcionisanje stanovnika i povećati kvalitet života u tom naselju.

Kajmakcalanska1
Kajmakcalanska2
Kajmakcalanska3
Kajmakcalanska4
Kajmakcalanska5

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.