logo

Aktuelnosti

Одржана седница Већа

На данашњој седници Општинског већа, између осталог, усвојени су Извештаји о пословању јавних предузећа и установа за прошлу годину. Такође, усвојен је и Извештај о извршењу Програма уређења грађевинског земљишта на територији градске општине Младеновац за 2011. годину.

Осим извештаја који су усвојени једногласно, Веће је данас увојило и Предлог решења о утврђивању закупнина за пословни простор на коме је носилац права коришћења градска општина Младеновац као и Предлог Оперативног плана одбране од поплава бујичних токова на територији градске општине Младеновац.

Под тачком разно Зоран Милетић је рекао да је од стране МЗ Амерић стигао захтев да се дуг ове месне заједнице за јавну расвету пребаци у суму укупног дуга општине како би могла да се укључи јавна расвета у Америћу. Овај предлог је усвојен једногласно уз напомену да се и другим месним заједницама са истим проблемом изађе у сусрет, односно да ЈП ДИП прихвати на себе плаћање рачуне месних заједница за трошкове јавне расвете.

Такође, под тачком разно Веће је усвојило захтев закупца пословног простора који се обратио Комисији за пословни простор са захтевом да му се призна умањење будућих закупнина на име разлике у површини објекта од 6 квадрата која је утврђена након десет година коришћења. Веће је усвојило захтев да се закупцу (бивши објекат Клуза) призна вишеуплаћени износ од 2002. године у износу од око 300.000 динара, односно да му се за овај износ умање будуће закупнине.

 

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.