logo

Aktuelnosti

Izmene na linijama 493 i 493k

Na sastanku sa predstavnicima Sekretarijata za javni prevoz Grada Beograda i prevoznika SP “Lasta”, postignut je dogovor da se određeni broj polazaka sa linije 493 prebaci na liniju 493K, čime bi se smanjila kilometraža i vreme putovanja od Mladenovca do Beograda i obratno.

U skladu sa trenutnim mogućnostima voznog parka prevoznika, usaglašen je novi red vožnje, čime su dodata još dva nova polaska, što je omogućilo da se u postojećim uslovima izveze veći procenat polazaka u odnosu na dosadašnji..

Imajući u vidu trenutne uslove prevoza na dvema pomenutim linijama, smatramo da će građani koji ih koriste na ovaj način imati kvalitetniji i efikasniji prevoz. Ipak, situacija će se pratiti i analizirati i ukoliko bude postojala potreba, dodatne izmene biće izvršene u narednom periodu.

Zahvaljujemo se svim odgovornim građanima koji su potpisali peticiju i ukazali na problem sa prevozom na relaciji Mladenovac – Beograd. Verujemo da će SP „Lasta“ u narednom periodu obezbediti dodatni broj vozila koje će rasporediti na linijama 493 i 493K čime će se stvoriti mogućnost da se obratimo Sekretarijatu za javni prevoz sa zahtevom za registrovanje novih polazaka.

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.