logo

Aktuelnosti

Одржана седница Већа

Чланови Већа данас су једногласно усвојили свих пет тачака дневног реда.

На данашњој седници усвојене су следеће тачке дневног реда :


1. Предлог Закључка којим се утврђује Предлог Закључка о усвајању Извештаја о извршењу Програма уређења грађевинског земљишта на територији градске општине Младеновац за 2012. годину.

2. Предлог Закључка којим се утврђује се Предлог Закључка о усвајању Извештаја о извршењу Програма пословања ЈП Дирекције за изградњу и планирање "ДИП - Младеновац", Младеновац за 2012. годину.

3. Предлог Закључка којим се утврђује се Предлог Закључка о усвајању Извештаја о извршењу Програма пословања Установе СРЦ "Љубомир Ивановић Геџа", Младеновац за 2012. годину.

4. Предлог Закључка који се утврђује Предлог Декларације за Градску општину Младеновац без генетски модификованих организама.

5. Предлог Закључка којим се одобравају новчана средства за помоћ Техничкој школи у Младеновцу, за организацију Републичког такмичења ученика са сметњама у развоју.

 

  • Datum kreiranja: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.