logo

Aktuelnosti

Одржана седница испред касарне

Скупштина градске општине Младеновац одржала је јуче седницу, на отвореном, испред касарне "Мала Врбица", као чин подршке мештанима који се противе отварању Центра за азиланте у овом селу.

Седници је присуствовало 37 одборника, а усвојено је свих дванаест тачака допуњеног дневног реда. Као прву тачку, одборници су усвојили Закључак о подршци мештанима Мале Врбице који се противе изградњи Центра за азиланте.

Скупштина је јуче, између осталог, усвојила и Предлог мера за процену и утврђивање начина санирања штете настале услед елементарних непогода. Такође, јуче је дужности члана Већа разрешена Оливера Максимовић (ДСС), а за новог већника изабран је Владан Глишић (УРС).

Током двочасовног заседања усвојен је ребаланс општинског буџета, завршни рачун буџета за 2012. годину, допуне Програма уређења грађевинског земљишта и измене Одлуке о установљењу "Шумадијских метафора".

Скупштине је именовала председнике у чланове Надзорних одбора општинских Јавних предузећа као и члана УО Туристичке организације.

Уочи почетка јучерашње седнице Дејан Чокић, председник градске општине Младеновац, је изјавио да се овим заседањем пружа подршка мештанима Мале Врбице који су већ три месеца на барикадама.

– Одржали смо обећање дато пре два месеца да ће се следећа седница одржати испред касарне како би ови људи видели да имају подршку свих одборника и коалиције која је на власти. Мени је жао што данас са нама није опозиција јер је ово у интересу свих грађана Младеновца и генерација које долазе. Жао ми је што они нису свесни тога – рекао је Чокић.

 

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.