logo

Aktuelnosti

Наставак акције чишћења града

 

"За лепши и чистији град" - акција чишћење Младеновца коју је покренуло ЈКП "Младеновац" настављена је и овог викенда на улицама нашег града.

У овиру ове акције планирано је чишћење оних делова града који нису обухваћени редовним програмом комуналне хигијене и одржавања јавних зелених површина.

Акција замишљена као мотивација и позив грађанима да сами уреде површине испред својих зграда и кућа претходна два викенда није дала видне резултате, међутим, данас се ипак већи број грађана укључио у чишћење својих улица.

Према речима Добрице Вићовца, директора ЈКП "Младеновац", зона која се данас чистила је од улице Вука Караџића ка центру града, односно до Дома здравља.

У данашњој акцији поред радника комуналног предузећа учествовали су и запослени у Општинској управи и чланови КУД-а "Војвода Јанко Катић".

 

 

 

 

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2021.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Informacije od javnog značaja: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.