logo

Aktuelnosti

Скупштина усвојила ребаланс буџета

На јучерашњем заседању општинске Скупштине усвојено је свих девет тачака дневног реда, између осталог, и ребаланс општинског буџета.

Одборници су као прву тачку утврдили да траје мандат Жарку Обрадовићу са Изборне листе - Драган Ђилас Избор за бољи Младеновац, као и да престаје мандат Дејану Тодоровићу са исте изборне листе. Такође, утврђен је и престанак мандата одборнику Мирјани Бован, са Изборне листе - Драган Ђилас Избор за бољи Младеновац.

Скупштина је усвојила Одлуку о ребалансу буџета за 2013. годину. Усвојена су и Решења којим су именовани председници и чланови савета "Шумадијских метафора", Ликовне колоније и Позоришног фестивала. Одборници су усвојили Извештај о раду општинске управе за првих шест месеци ове године, као и Извештај о ревизији финансијских за 2012. годину за ЈКП "Младеновац"

Од осталих тачака, дата је сагласност на ребаланс програма пословања "ДИП-а" за 2013. годину, усвојене су измене и допуне Програма уређења грађевинског земљишта и Одлуку о допуни одлуке о оснивању јавног комуналног предузећа за производњу, дистрибуцију воде, одржавање хигијене, гробаља и зеленила "Младеновац"

Нови директор ЈП "Дирекција за изградњу и планирање - Младеновац" је Милан Јованчевић, дипл. економиста. Њега је Скупштина именовала до именовања директора јавног предузећа, а најдуже шест месеци. Пре тога усвојена је оставка бившег директора Момчила Давидовића.

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.