logo

Aktuelnosti

Одржана седница Већа

На данашњој седници гласало се о следећим тачкама :

1. Предлог Закључка којим се утврђује Предлог Решења о именовању директора Јавног комуналног предузећа "Пијаце Младеновац"

2. Предлог Закључка којим се утврђује Предлог Закључка којим се усваја Одлука Комисије за именовање директора јавних предузећа чији је оснивач градска општина Младеновац  бр. I-00-06-1-5/5/2013-8 од 16.9.2013. године

3. Предлог Закључка којим се утврђује Предлог Закључка којим се усваја Одлука Комисије за именовање директора јавних предузећа чији је оснивач градска општина Младеновац  бр. I-00-06-1-5/5/2013-9 од 16.9.2013. године

4. Предлог Закључка којим се утврђује Предлог Одлуке о спровођењу јавног конкурса за именовање директора Јавног комуналног предузећа зa производњу, дистрибуцију воде, одржавања хигијене, гробаља и зеленила "Младеновац", Младеновац.

5. Предлог Закључка којим се утврђује Предлог Огласа о јавном конкурсу за именовање директора Јавног комуналног предузећа зa производњу, дистрибуцију воде, одржавања хигијене, гробаља и зеленила "Младеновац", Младеновац.

6. Предлог Закључка којим се утврђује Предлог Одлуке о спровођењу јавног конкурса за именовање директора ЈП Дирекција за изградњу и планирање "ДИП Младеновац".

7. Предлог Закључка којим се утврђује Предлог Огласа о јавном конкурсу за именовање директора ЈП Дирекција за изградњу и планирање "ДИП Младеновац".

 

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2021.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Informacije od javnog značaja: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.