logo

Aktuelnosti

Стигла смећарка и нови контејнери

 

 

Јавно комунално предузеће "Градска чистоћа" испоручило је данас камион смећарку ЈКП "Младеновац". Помоћ из Београда дефинисана је Протоколом о сарадњи између два комунална предузећа.

Осим камиона смећарке, који ће за викенд бити распоређен на редовне линије, ЈКП "Младеновац" је данас купило и 16 нових контејенера што је део овогодишњег плана набавке од 60 контејнера. Како је рекао Владета Лучић, в.д. директора ЈКП "Младеновац", са добијеном смећарком возни парк предузећа заокружен је на пет смећарки које су стално активне у појачаном режиму изношења смећа.

Када је реч о јавној хигијени, радници и механизација ЈКП "Младеновац" су данас на Космају имали акцију чишћења дивљих депонија направљених око контејнера. На потезу од изласка из Кораћице до врха Космаја, почишћено је неколико локација са којих је однето пет камиона смећа. Лучић каже да су екипе комуналног овај пут изашле на терен на основу петиције грађана тог краја, али да ће чишћење Космаја бити редовна пракса предузећа. Истовремено, он је апеловао на грађана да савесно одлажу отпад како се не би стварале дивље депоније.

Владан Глишић, председник Привременог органа градске општине Младеновац, захвалио се челним људима града Београда. 

– Драго ми је што Градска управа и њихова јавна предузећа препознају наше потребе и што нам излазе у сусрет. Поновићу још једном да обзиром на ситуацију коју смо затекли у општини и јавним предузећима, свака помоћ нам је преко потребна и добродошла. Ово је само један од доказа узлазне путање у сарадњи коју имамо са градом Београдом на свим нивоима, а таквих примера ће ускоро бити још – рекао је Глишић.

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.