logo

Aktuelnosti

Табле за школу у Село Младеновцу

 

Суграђанин Милош Петровић донирао је две школске табле издвојеном одељењу ОШ "Свети Сава" у Село Младеновцу. Чланови Привременог органа Владан Глишић и Наташа Јовановић, захвалили су се у име градске општине Младеновац на донацији.

Приликом посете школи у Село Младеновцу, председник Привременог органа, Владан Глишић, обећао је да ће општина финансирати прикључење школе на грејање, што је један од највећи проблем мешовитог одељења са 14 ђака ове школе. Он је најавио за следећу годину реконструкцију школског крова.

Члан Привременог органа, Наташа Јовановић, истакла је да се до сада инвестиционо одржавање основних школа радило селективно, односно да је некима давано много, а некима мало. Она је истакла да је циљ градске општине Младеновац да се све сеоске и градске школе равномерно развијају.

 

  • Datum kreiranja: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.