logo

Aktuelnosti

Прехрамбени пакети за избегле и расељене

 

Комесаријат за избеглице, преко свог Повереништва у Младеновцу, поделио је испред Спортског центра 99 прехрамбених пакета породицама избеглих и интерно расељених лица са територије наше општине. 

Овакве акције помоћи обављају се два пута годишње, а у пакетима се налазе уље, шећер, брашно, тестенине и сухомеснати производи. Осим ове помоћи, Комесаријат за избеглице и миграције, ће вршити расподелу садног материјала најугроженијим породицама избеглица и интерно расељених лица који живе у приватном смештају и имају у власништву земљиште на коме би могли да посаде воће или винову лозу.

Такође, интерно расељеним породицама са Космета које живе у Младеновцу недавно су додељене две куће са окућницом, купљене заједничким улагањем Комесаријата за избеглице и миграције Републике Србије и градске општине Младеновац.

  • Datum kreiranja: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.