logo

Aktuelnosti

Нове школске табле у Америћу

 

Захваљујући донатору, ученици издвојеног одељења ОШ "Бора Лазић" у Америћу добили су две беле школске табле.

Члан Привременог органа градске општине Младеновац обишла је основу школу у Америћу која је захваљујући донатору добила две нове школске табле. Јовановићева је са управом школе разговарала о приоритетним потребама за улагањем у школски објекат.

– Покренули смо иницијативу и ступили у контакт са спонзорима, господином Стевановићем из Амерића, који је донирао табле школи у Америћу како би децa имала што боље услове за рад. Прошле недеље смо обишли школе у Дубони, Границама и Пружатовцу где су такође дониране нове беле табле. Искористили смо посету школи да видимо шта још недостаје и шта би општина у наредном периоду могла да учини.

 

Оно што смо видели је да треба средити прилазно степениште, тротоар и тоалете у којима је проблем цеви које често пуцају.

Имаћемо периодичне састанке са директорима школа на којима ће нам давати приоритете и предрачун радова како би могли да испланрамо средства у буџету – рекла је Јовановићева.

Издовојено одељење ОШ "Бора Лазић" у Америћу похађа 11 ученика и шест предшколаца.

 

 

 

 

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2021.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Informacije od javnog značaja: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.