logo

Aktuelnosti

Јавно саопштење - озакоњење објеката

ОБАВЕШТАВАЈУ СЕ  грађани Младеновца који поседују објекте незаконито изграђене до 27.11.2015.г. и желе да их озаконе  -  да до  краја марта 2017.г. могу грађевинској инспекцији поднети Обавештење о поседовању незаконито изграђених објеката, како би били пописани у складу са Законом о озакоњењу објеката и  у даљем поступку озакоњења остварили  бенефиције које наведени Закон доноси.

ПОЗИВАМО грађане Младеновца чији објекти нису до сада пописани по Закону о озакоњењу објеката,  или нису по раније важећим прописима већ ушли у поступак легализације -  да своје незаконито изграђене објекте пријаве  Одељењу за инспекцијске послове и послове извршења - Одсек за грађевинску  инспекцију, подношењем Обавештења о поседовању незаконито изграђених објеката.

Образац Обавештења се  може  преузети, попунити и предати  овлашћеном лицу,  у просторијама Услужног центра Управе  градске  општине Младеновац,  у Младеновцу, у ул. Краља Петра I бр. 175, као и на писарници у згради Општине Младеновац, у ул. Јанка Катића 6.

Образац Обавештења може се преузети на званичној интернет презентацији градске општине Младеновац: Обавештење

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.