logo

Aktuelnosti

Комеморација поводом смрти Саше Вићентијевића

altКомеморација преминулом члану Већа градске општине Младеновац, Саши Вићентијевићу, одржана је данас у Великој сали општине Младеновац. Комеморацију је оргазнизовала градска општина Младеновац.

На данашњем комеморативном скупу, родбина, колеге, пријатељи и суграђани опростили су се од Саше Вићентијевића који је преминуо 23. маја у 47 години у Младеновцу. Председник градске општине Младеновац, Владан Глишић, рекао је да је одласком Саше Вићентијевића наш град изгубио много.

- Увек је тешко и незахвално живот једног човека претворити у неколико реченица али без икакве сумње знам да делим мишљење свих нас када кажем да смо одласком нашег Саше Вићентијевића изгубили вредног сарадника и искреног пријатеља који себе није штедео ни у послу ни у пријатељству.

Саша је 2015. године прихватио дужност и обавезу члана Привременог органа и то у времену када је општини било најтеже, када смо заједно радили по цео дан на одржавању система који је био пред распадом, Саша је давао целог себе као и у свему што је радио у животу.

Доносили смо пуно тешких одлука, када сам га питао Сале да ли радимо праву ствар, рекао ми је, шефе радимо часно и поштено, најбоље што знамо и умемо.

altСа истом вољом и преданошћу наставио је посао на месту члана Већа градске општине Младеновац. Сви смо много изгубили, породица је изгубила сигуран ослонац, доброг и брижног мужа и оца, ми смо изгубили пријатеља, поштеног и вредног колегу, а наша општина изгубила је човека који је искрено радио за опште добро, за бољи живот наших грађана. У своје лично име и у име грађана Младеновца, породици и родбини Саше Вићентијевића желим да изјавим саучешће. Нека му је вечна слава и хвала и обећавам да ћемо и даље ићи његовим путем и да га нећемо заборавити.

Милош Берисавац, члан Скупштине Спортског савеза Младеновца, рекао је да је Саша Вићентијевић био предани спортски радник.

- Саша Вићентијевић је неко кога познајем цео живот, пошто му је мајка из Марковца. Имао је две љубави што се тиче спорта, то је баскет и тенис. Играли смо баскет на улици од малих дана, а чуо сам да је пре месец дана играо баскет са друговима. Коначно је 2005. године реализовао идеју да се оснује омладински Тениски клуб Младеновац. Часно и предано је водио тај клуб који је био члан свих форума и имао такмичаре на свим нивоима тамкичења. То је један веома организован клуб из којег је произашао један такмичар, то је његова ћерка Нина која се врло успешно такмичила до повреде али је остала у тенису и има своју тренерску школу. Био је члан Спортског савеза, увек отворен и конструктиван, једном речју прави човек. Хвала му за све што је учинио за спорт у Младеновцу.

У име странке Јединствена Србија, од Саше Вићентијевића се опростио Милош Стојановић, председник општинског одбора странке.

- Добри мој Вићо, годинама си се као најбољи међу нама борио за један праведан и домаћински Младеновац. Твоја смиреност, смисао за шалу, давала нам је снаге кад нам је било најтеже. Ти си неко на кога нико и никада није могао да се наљути. У овим тешким временима када су очекивања велика, а могућности тако мале, ти си неко ко нам је уливао наду и није дозволио да поклекнемо. Твоје речи, само напред и главу горе, остаће заувек усписане у нашим срцима да нас бодре. Ти си био, добри мој Вићо, не само непроцењива карика у нашој борби већ и један од најбољим људи које сам знао и буди сигуран да док је нас да ћемо те памтити и спомињати. Био си пријатељ и подршка, мало је данас таквих. Сад одлазиш али твоје има остаће уписано златним словима у историји Јединствене Србије у Младеновцу. Одлазиш међу анђеле, нека те они сада чувају и Бог нека ти душу прости - рекао је Стојановић.

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.