logo

Aktuelnosti

Посета Зоолошком врту

altМалишани оболели од мишићне дистрофије у друштву родитеља, старатеља и представнике општине Младеновац, посетили су током викенда Зоолошки врт у Београду.

Потпројекат "Да уживамо заједно у лепотама Србије" - деца оболела од мишићне дистрофије, реализује су у оквиру носећег пројекта "Младеновац Младеновчанима" градске општине Младеновац. Циљ је да се кроз једнодневне излете деци оболелој од мишићне дистрофије укаже охрабрење и подршка.

- Градска општина Младеновац кроз овај Пројекат има жељу да деци, у пратњи једног родитеља или старатеља, омогући да се друже и заједнички упознају лепоте Србије, и то кроз организовање једнодневних излета, са посетом забавним и културно - историјским садржајима и обезбеђеним ланч-пакетима и освежењем - рекла је Сузана Васић, члан Већа градске општине Младеновац.

 

alt alt

  • Datum kreiranja: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.