logo

Aktuelnosti

Обавештење - Метропаркинг

Градска општина Младеновац, на ванредној седници Скупштине одржаној дана 19.10.2017. године, донела je Одлуку о раскиду Уговора о поверавању делатности уређења и одржавања јавних паркиралишта, бр. II-00-06-3/1107/2011 од 01.11.2011.године са свим припадајућим анексима, који је био закључен са предузећем ''Метропаркинг'' ДОО Београд и предузећем ''Метропаркинг МЛЦ Младеновац''.

            У складу са овом Одлуком, председник ГО Младеновац послао је обавештење о раскиду напред наведеног Уговора предузећу ''Метропаркинг'' доо Београд. Како је исто обавештење примљено дана 06.11.2017. године, а сходно одредби чл. 38 став 3 основног Уговора, последњи дан обављања делатности од стране именованог предузећа истекао је 21.11.2017. године.

           ОВИМ ПУТЕМ ОБАВЕШТАВАМО СВЕ ГРАЂАНЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ МЛАДЕНОВАЦ ДА ОД 22.11.2017. ГОДИНЕ ПРЕДУЗЕЋЕ „МЕТРОПАРКИНГ“ НЕМА ЗАКОНСКО ПРАВО ДА НАПЛАЋУЈЕ УСЛУГЕ ПАРКИРАЊА НА ТЕРИТОРИЈИ ГО МЛАДЕНОВАЦ.

 

            Грађани се моле да своја возила паркирају у складу са законским одредбама којима се регулише саобраћај и безбедност свих учесника у саобраћају, у складу са већ постављеном сигнализацијом на територији општине.

            О даљем наставку обављања ове комуналне делатности грађани ће бити благовремено обавештени након доношења одговарајуће Одлуке од стране Скупштине градске општине Младеновац, када ће јасно бити дефинисано на који начин и под којим условима ће бити регулисана ова комунана делатност у будућем периоду.

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2021.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Informacije od javnog značaja: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.