logo

Aktuelnosti

Додела признања спортистима

altНа свечаној седници одржаној 20. априла у заједничкој организацији Спортског савеза Младеновца, ГО Младеновац и Спортског центра изабрани су најбољи спортисти, екипе, тренери и спортски радници у 2017.години и уручене пригодне награде.

Награде су доделили Владан Глишић, председник градске општине Младеновац и Горан Спасојевић, члан Већа задужен за спорт. Милош Тривуновић, председник Спортског савеза који окупља 43 клуба и организација, честитао је спортистима и клубовима на постигнутим резултатима.

Горан Спасојевић, члан Већа задужен за спорт, рекао је да је Младеновац полако и сигурно на правом путу што се тиче спорта.

- Успели смо да урадимо доста важних ствари за функционисање спортских клубова и организација, а на вама је само да постижете што боље и квалитетније резултате. Време је да Спортском центру вратимо углед који је имао годинама уназад и од сада ће бити традиција да се сви догађаји везани за спорт одржавају овде. Желим спортистима да честитам на резултатима, надам се да ћемо ући у један олипијски циклус, да неко од вас оствари такав резултат и да спорт постане моторна снага нашег града - рекао је Спасојевић.

altВладан Глишић, председник градске општине Младеновац, рекао је да избор најбољих спортиста и тренера представља највећи спортски спектакл у Младеновцу.

- Иза нас је још једна успешна спортска година која спада међу трофејније по броју освојених титула. Иза свих ових остварених резултата стоји велики рад за који су заслужни искључиво спортисти и њихови тренери. Велике заслуге припадају и родитељима, породицама наших спортиста. Младеновац је поносан на своје спортисте и спортске раднике који су свој град представљали на најбољи могући начин. Општина ће и даље наставити да им пружа подршку како би им обезбедила што боље услове за рад јер што општина има квалитетније спортисте постаје озбиљнија и јача. Ви сте амбасадори наше општине и пример свима да идемо путем правих вредности. Општина Младеновац је свесрдно у протеклим годинама подржавала спорт и спортске манифестације и подржаваће све оно што представља квалитет и што доприноси напретку града, спорта и окупљању омладине. Уложили смо, не само значајна средства, него и велики труд како би направили помаке.

altНа крају, ниједан спортски резултат и нити једна медаља или пехар нису дошли на поклон. У сваки резултат уграђено је пуно рада, одрицања и емоција. Ова манифестација је посвећена онима који себе дају спорту и на тај начин доприносе окружењу и свом граду. Честитам свим добитницима признања и награда и свима нама желим пуно спортских, пословних и породичних успеха у 2018. години - рекао је Глишић.


Признања су додељена спортистима у сатаросним категоријама. Признања у млађим категоријама, до 11 година, добили су : Лена Чалија (Карате клуб "Младеновац"), Јанићијевић Александра (Рвачки клуб "Љубомир Ивановић Геџа), Елена Јовановић (Клуб ритмичке гимнастике "Олимпик"), Илија Урошевић (Карате клуб "Младеновац"), Василије Јаковљевић (Карате клуб "Младеновац"), Живковић Драган (Атлетски клуб "Младеновац"), Иванчевић Матеја (Рвачки клуб "Љубомир Ивановић Геџа).

Категорија до 13 година : Настасија Михајловић (Карате клуб "Младеновац"), Антић Илија (Рвачки клуб "Љубомир Ивановић Геџа). Категорија до 15 године : Маша Милић (Карате клуб "Младеновац"), Богдан Лазаревић (Карате клуб "Младеновац"). Категорија до 17 година : Ирена Влајић (Рвачки клуб "Љубомир Ивановић Геџа), Милош Радојевић (Карате клуб "Младеновац"). Категорија до 19 година : Анђела Исидоровић (Карате клуб "Младеновац"), Јован Ћирић (Карате клуб "Младеновац").

altСпортски клубови : Јуниорке Клуба ритмичке гимнастике "Олимпик", Ката тим младе наде (Карате клуб "Младеновац"), Тим у борбама (Карате клуб "Младеновац"), Сениорски тим Одбојкашки клуб "Младеновац".

Ветерани : Милош Тривуновић (Атлетски клуб "Младеновац"),

Тренер : Слађана Стојковић (Карате клуб "Младеновац").

Сениорке и сениори : Александра Милутиновић (Карате клуб "Гепард"), Јелена Миливојчевић (Карате клуб "Младеновац"), Марко Антић (Карате клуб "Младеновац").

За допринос у спорту у 2017. години : Милош Спасојевић.

Признања за животно дело : проф. Сава Николић, проф. Реља Тодоровић, Првослав Матовић, Слободан Сретеновић, Славољуб Јовановић, Томислав Стојковић (постхумно), Томислав Лазаревић (постхумно).

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.