logo

Aktuelnosti

Изградња новог бунара

Председник градске општине Младеновац, Владан Глишић, обишао је радове на изградњи новог бунара на изворишту Кокорин у Влашком Пољу.

Копањем новог бунара и његовим повезивањем у систем водоснабдевања добићемо 4 до 7 литара воде у секунди и тако повећати количину воде у систему. Вредност инвестиције са опремањем бунара је око 8,5 милиона динара а средства су обезбеђена из буџета општине Младеновац.

Успели смо да преко Дирекције за изградњу града Београда добијемо средства за изградњу још једног бунара на изворишту Брестовица у Ковачевцу тако да у 2019. години можемо очекивати стабилно и квалитетно водоснабдевање, рекао је Глишић

Извођач радова је ЈКП Младеновац. Директор тог предузећа, Владета Лучић, каже да је урађена истражна бушотина и да су водоносни слојеви пронађени на дубини између 100 и 110 метара, колика ће бити и дубина бунара, као и да ће радови бити завршени за 15 дана.

alt alt

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2021.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Informacije od javnog značaja: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.