logo

Aktuelnosti

Радови у Техничкој школи

altПрема очекивањима директорке Техничке школе, Снежане Благојевић, посао реконструкције школе започет 1. јуна завршиће се до 22. октобра.

Вредност радова је 66.000.000 динара, а финасира их град Београд. Благојевићева истиче да нису у питању козметичке промене већ је реч о великим радовима важним за функционисање школе коју похађа 625 ученика.

- Ради се на реконструкцији канализационе мреже, замени електроинсталација, прикључак на градску мрежу, водовод, нови тоалети и учионице и до сада је две трећине посла готово. Нарочито нам је била важна реконструкција електроинсталација јер дуго није рађена. До сада је у школу улагано повремено али овако обимни радови нису обављани. Што се тиче садашњег изгледа зграде задовољна сам али постоји још ствари које су нам битне, фискултурна сала, подови, кров. Што се тиче одвијања наставе, бојали смо се због почетка школске године, међутим лепо смо се организовали, ђаци похађају наставу у две смене и имамо довољно учионица док трају радови - рекла је Благојевићева.

alt alt

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2021.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Informacije od javnog značaja: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.