logo

Aktuelnosti

Сајам запошљавања у Спортском центру

altСајам запошљавања одржаће се у Спортском центру, У петак, 26.10.2018. од 10,00 - 13,00 сати. Учествоваће више од 30 фирми којима је потребно преко 300 радника различитих занимања и степена квалификација.

Занимања која су тражена у овом тренутку и која ће бити понуђена су, између осталих, продавац, пекар, посластичар, физички и помоћни радници, возач, магационер, металобрусач, металостругар, краниста и виљушкариста, бравар, оператер на ЦНЦ машинама, инжењер енергетике, радник у производњи, зидар, тесар, армирач, столар, пословођа, референат, технолог, пројектанат намештаја, програмер, оператер на преси и ласеру.

Учешће на Сајму најавили су и представници Немачке организације за међународну техничку сарадњу (ГИЗ), а у оквиру ДИМАК пројекта "Подстицање запошљавања младих". Незапослени ће на сајму бити у прилици да успоставе директан контакт са послодавцима, представе им се и предају своју радну биографију (ЦВ). На штанду Националне службе незапослени и послодавци моћи ће да добију све информације о актуелним програмима НСЗ за подстицање запошљавања, а незапосленима ће бити пружена и помоћ у писању ЦВ-а.

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.