logo

Aktuelnosti

Одржана седница Штаба за ванредне ситуације

altНа данашњој седници општинског Штаба за ванредне ситуације разматране су тачке дневног реда везане за активности у зимском периоду.

Штаб је, између осталог, усвојио Оперативне планове одржавања јавних површина у зимском периоду, чишћења пешачких комуникација и план дистрибуције индустријске соли.

Како је речено на седници Штаба, у односу на прошлогодишњи оперативни план, ажурирани су спискови корисника Центра за социјални рад и пацијената са хемодијализе у Специјалној болници за интерне болести као и спискови улица и тортоара за чишћење од снега. Такође, чланови Штаба су упознати да је у ЈКП "Младеновац" ускладиштено 20 тона соли које ће бити дистрибуиране по месним заједницама и установама. Договорено је да ЈКП "Младеновац" активности чишћења снега прошири на мрежу некатегорисаних путева у селима и засеоцима.

Штаб је данас усвојио и Извештај о радовима на уређењу водотока првог и другог реда на територији градске оштине Младеновац у 2018. години. У оквиру ове тачке речено је да је ове године очишћено око 10 километара водотокова као и да је чишћење и одржавање за следећу годину ушло у програме предузећа "Београдводе" и "Србијаводе".

  • Datum kreiranja: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.