logo

Aktuelnosti

Подела радикала у Младеновцу ?

Подела радикала у Младеновцу ?
Данашња седница СО Младеновац изазвала је буру у одборничкој групи Српске радикалне странке у Младеновцу. Наиме, председник општине Младеновац, Бранислав Јовановић, прочитао је саопштење у којем се најављује оснивање нове одборничке групе "Напред Србијо".
У саопштењу које је потписао Срдан Аргакијев, један од 20 одборника СРС у Скупштини општине Младеновац наводи се следеће :

Ми долепотписани одборници Скупштине општине Младеновац обавештавамо вас да незадовољни тренутним вођењем партије, политиком и унутарстраначком организацијом Српске радикалне странке иступамо из одборничке групе СРС у Скупштини општине Младеновац.
Истовремено вас обавештавамо да ћемо у Скупштини општине Младеновац формирати засебну одборничку групу под називом "Напред Србијо", али да ћемо и даље остати чланови Српске радикалне странке.
Молимо вас да о овој нашој одлуци обавестите одборнике СО Младеновац и јавност.

По завршетку седнице потписника овог саопштења Срдана Аргакијева, питали смо за коментар :
– Ја стојим иза ове иницијативе за формирање нове одборничке групе у скупштини али очекујем да иницијативу подржи још одборника Српске радикалне странке у Младеновцу. Највероватније се чека петак, и Централна отаџбинска управа да би видели шта ће даље бити. Имам и најаву других одборника да се придруже овој иницијативи али махом сви ту подршку дају са неким страхом. Претпостављам да очекују одлуку Отаџбинске управе и одлуку Александра Вучића, тако да ћемо до петка иамти чисту ситуацију. Колико сам приметио по члановима Општинског одбора требало би да већина пређе у одборничку групу "Напред Србијо". Ја сматрам да сам овом одлуком остао доследан себи јер сам се на изборима кандидовао на листи Српска радикална странка – Томислав Николић. Имао сам разговоре са локалним одборницима из СРС – а и мада су ми рекли да сам поранио и да је требало да сачекам петак ја мислим да више немам шта да чекам – рекао је Аргакијев.

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.