logo

Aktuelnosti

Нове аутобуске станице и надстрешнице

altПредставници градске општина Младеновац одржали су данас састанак са представницима Секретаријата за јавни превоз града Београда у вези постављања нових аутобуских стајалишта и монтаже станичних надстрешница.

Како је рекао Владан Глишић, председник градске општине Младеновац, на састанку је договорена измена појединих аутобуских стајалишта по захтевима грађана месних заједница.

- Заједнички договор је да ћемо у наредних месец дана имати комплетан списак надстрешница на нашим стајалиштима, а ради се о десет станичних надстрешница у градским и сеоским месним заједницама. Изградњу надстрешница финансираће градски Секретаријат за јавни превоз. Током наредних тридесет дана имаћемо још састанака на којима ћемо дефинисати динамику изградње стајалишта.

Новим стајалиштима биће допуњене градске линије превоза због апела наших грађана јер је на поједним линијама била велика раздаљина између станица. Представници Секретаријата за јавни превоз дали су позитиван одговор на нашу иницијативу и надам се ћемо у наредних месец дана реализовати договор - рекао је Глишић.

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.