logo

Aktuelnosti

Најава "Дана дечијег културног стваралаштва" и "Вечери фолклора"

altЗоран Јоцић, члан Већа ГО Младеновац у друштву ученица Гимназије, Катарине Блажић и Нине Недељковић, најавили су манифестације које ће се одржати предстојећег викенда.

Општински Савет родитеља, под покровитељством градске општине Младеновац, организује 25. маја са почетком од 18,00 сати на платоу испред општине манифестацију "Дан дечијег културног стваралаштва". У програму ће учествовати Центар за смештај и боравак деце и омладине ометене у развоју, Предшколска установа "Јелица Обрадовић", основне школе "Милица Милошевић", "Биса Симић", "Живомир Савковић", "Бора Лазић", "Момчило Живојиновић", "Свети Сава", "Коста Ђукић", ОМШ "Стеван Христић", Гимназија и Техничка школа. Испред зргаде општине учесници ће се представити суграђанима кроз игру, песму, фолклор, музику и рецитаторство.

Зоран Јоцић, члан Већа задужен за област културе и информисања, најавио је за 26. мај са почетком од 18,00 сати "Вече фолкора", манифестацију на којој ће наступити шест Културно уметничких друштава. Он је нагласио да ће то бити прилика да се представи потенцијал младеновачких ансамбала кроз заједничко коло у градском парку у којем ће се наћи 200 чланова. Такође, КУД-ови ће се представити и појединачно са својим кореографијама.

  • Datum kreiranja: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.