logo

Aktuelnosti

Баскет турнир "Стритбол" од 13. до 16. јуна

altТурнир у баскету "Streetball" (3 на 3) у пет старосних категорија, као и у шутирању тројки, одржаће се од 13. до 16. јуна на кошаркашким теренима у насељу "25. мај".

На 22. по реду турниру у баскету "Стритбол", организатори најављују учешће великог броја екипа из Младеновца и околних градова који ће се екипно надметати у пет старосних категорија и у шутирању тројки. Екипе се могу пријављивати до 12. јуна до 20 сати на теренима у насељу "25. мај" код Драгана Ивановића Кенија.

Победницима турнира обезбеђене су пригодне награде, а организатор турнира је Спортски савеза Младеновца, технички организатор КК "Кени 55-81" док су покровитељи градска општина Младеновац и градски Секретаријат за спорт и омладину.

Владан Глишић, председник градске општине Младеновац, захвалио се организаторима на уложеном труду како би успешно организовали још један у серији турнира кроз које до сада прошло преко 8.000 такмичара.

- Захвалио бих се свим организаторима, а нарочито Драгану Ивановићу Кенију што све ове године раде на унапређењу турнира. Градска општина Младеновац је поносна на турнир и мислим да смо заједно успели да брендирамо ово такмичење тако да очекујемо још већи број такмичара. Надам се да ће нас послужти време како би сви уживали у предстојећем турниру.

Горан Спасојевић, члан Већа градске општине Младеновац задужен за спорт, рекао да смо направили нешто чиме могу да се поносе и град Београд и Србија.

- Жеља нам је да ово постане манифестација од значаја и за град Београд и да прерасте у међународну манифестацију. Градска општина Младеновац је уложила у неопходну инфраструктуру како и заслужује спортска манифестација која окупља највећи број посетилаца у нашој општини.

Драган Ивановић Кени, председник Савета турнира, истакао је да је циљ турнира увек био промовисање здравог живота и такмичарског духа. Он је навео категорије и сатницу такмичења и позвао екипе из Младеновца и околине да се пријаве на турнир јер их очекује доста вредних награда од бројних спонзора. Он је подсетио да је током дугогодишњег трајања турнира подељено преко 1.700 кошаркашких лопти.


Турнир се игра у следећим категоријама :

Прва, 12-14 год.(2005-2007) - уплата 500 дин. по екипи
Друга, 14-16 год. (03-05) - уплата 500 дин. по екипи
Трећа, 16-19 год. (00-03) - уплата 600 дин. по екипи
Четврта, преко 19 год. (00. и старији) - уплата 900 дин. по екипи
Пета, ветерани, преко 35 год. (84-го и старији) - уплата 900 дин.
Такмичење у тројкама - уплата 100 дин. по играчу.

Распоред такмичења :

13. јуна од 18 сати прва и друга категорија
14. јуна од 17 сати прва, друга, трећа и четврта категорија
15. јуна од 9,30 сати прва, друга, трећа, четврта и пета категорија
16. јуна финална такмичења по категоријама, шутирање тројки и промотивно девојчице(категорија до и преко 16 година.)

Пријаве и уплате за турнир сваког дана у времену од 17 до 21 сати на теренима у насељу "25. мај" код Драгана Ивановића Кенија. Екипе се могу пријављивати до 12. јуна до 20 сати.

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.