logo

Aktuelnosti

Пријем за управу ОФК Младеновац

altПоводом уласка ОФК Младеновца у Српску лигу дана су представници општине Младеновац угостили чланове управе и играче клуба.

Владан Глишић, председник градске општине Младеновац, честитао је ОФК Младеновцу на постигнутом успеху.

- Честитао бих у име грађана општине Младеновац и лично име на успеху који ОФК Младеновац постигао, а то је улазак у Српску лигу. Мислим да је ово пример као треба радом, трудом и жељом да се донесе један реузлтат. Мислим да су сви суграђани схватили како је овај резултат оправдан и верујем да ће све спортске институције подржати клуб. Честитам и играчима који су добрим делом ентузијасти и прави спортисти жељни успеха. Општина Младеновац ће преко Спортског савеза тражити начина како да помаже клубу. Важно је да ће и сам стадион бити ускоро уписан како власништво општине Младеновац. Потрудићемо се да обезбедимо пројекте и новац да реновирамо стадион. У свим затеченим условима велика је вредност овог успеха, оно што ћемо очекивати је да ОФК Младеновац преузме и примат у руковођењу млађим слелекцијама и да очекујемо велике успехе и од млађих селекција клуба - рекао је Глишић и додао да ће се општина потрудити да обезбеди што боље услове за рад ОФК Младеновца.

Честиткама се придружио и Горан Спасојевић, члан Већа задужен за спорт.

- Никада се у историји младеновачког фудбала и спорта није десило да фудбалски клуб апсолутно са својом децом и стручним штабом из града Младеновца избори пласман у виши ранг. Сигурно да постоје и велике заслуге градске општине која је помогла ОФК Младеновац да се стаблизује. Младеновац је поставио стандарде и за град Београд и сви су изненађени успехом клуба. Решавали смо проблеме и дошли смо на корак до тога да можемо да уредимо стадион тако да на њему могу да се играју и међународне утакмице. Захваљујем се свим играчима који су нас достојно представљали где год да су играли - рекао је Спасојевић.

Горан Спасић, тренер клуба, захвалио се општини на помоћи.

- После неколико година ОФК Младеновац је опет српсколигаш и велике заслуге припадају играчима клуба који су изнели највећи терет у првенству. Од 10. јула нас очекују припреме за нову сезону и покушаћемо да вратимо што више навијача на стадион и верујем да ћемо успети. Почели смо у општинском рангу са четворо навијача сад имама око 800 младеновчана на утакмицама и ту се нећемо зауставити. Имамо у млађим селекцијама преко 200 дечака који се такмиче у разним категоријама и тренирају у школама фудбала - рекао је Спасић.

- Била је тешка и дуга борба током целе сезоне и највише бих се захвалио тренеру Спасићу и Синиши Јанковићу који је до пред крај био са нама. Они имају највеће заслуге, заједно са нама играчима јер смо нашом борбом ово успели - рекао је првотимац клуба са Селтерса, Владимир Милић.

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.