logo

Aktuelnosti

Представници Министарства привреде и Европске инвестиционе банке обишли Музеј

altПредставници Министарства привреде и Европске инвестиционе банке обишли су Музеј Младеновца чија обнова је делом финансирана средствима у оквиру Пројекта Министарства привреде "Градимо заједно", а делом средствима града Београда.

Делегација Министарства привреде и Европске инвестиционе банке у којој су били Ана Мирић, начелник Одељења за планирање и праћење инвестиција и инфраструктурне пројекте и Paul Hickey, представник Европске инвестиционе банке, разговарали су са представницима градске општине Младеновац и Музеја Младеновца.

По завршетку састанка, домаћини и гости су обишли зграду Музеја Младеновца чија обнова је фиансирана у оквиру Пројекта реконструкције зграде Музеја града Београда - Одељења Младеновац, по конкурсу Министарства привреде "Градимо заједно" за подршку унапређења локалне и регионалне инфраструктуре по основу финансијског уговора између Републике Србије и Европске инвестиционе банке "Зајам за општинску и регионалну инфраструктуру Б".

altalt

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2022.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Informacije od javnog značaja: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.