logo

Aktuelnosti

Љубисав повредио Етички кодекс

Љубисав повредио Етички кодекс

На седници одржаној 30. марта ове године, Савет за праћење примене Етичког кодекса понашања функционера локалне самоуправе у Младеновцу донео је одлуку по којој се утврђује да је ЉУБИСАВ СТАЛОВИЋ, одборник Скупштини градске општине Младеновац, повредио одредбе Етичког кодекса тако што је променио странку којој је припадао у време избора, па му се изриче МЕРА ЈАВНОГ ОБЈАВЉИВАЊА ОДЛУКЕ О УТВРЂЕНОЈ ПОВРЕДИ.

У образложењу саопштења које смо добили, даље се наводи да је одборник Љубисав Сталовић, доставио председнику Скупштине 16.3.2009. године оверену писану изјаву, да као одборник изабран са Изборне листе Српска радикална странка – Tомислав Николић, приступа странци Јединствена Србија – Драган Марковић – Палма.

Савет сматра да није потребно вршити даље провере обзиром да је изјава јасна и недвосимислена. Саопштење је потписао Богдан Вуксановић, председник Савета за праћење примене Етичког кодекса понашања функционера локалне самоуправе у Младеновцу.

Одлуку Савета можете видети овде.

 

  • Datum kreiranja: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.