logo

Aktuelnosti

ПРВАЦИ УЧЕ ОД ПАЖЉИВКА

alt

Комисија за безбедност саобраћаја на путевима градске општине Младеновац почела је поделу књиге и бојанке "Пажљивкова правила у саобраћају" коју је обезбедила Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије. Овај приручник јуче је уручен првацима из ОШ "Коста Ђукић", а ових дана биће подељен свим првацима са територије општине Младеновац.
- Књигу, а по приви пут и бојанку, добијају сви прваци у Републици Србији па тако и наши прваци. Књига је илустрована и њима веома занимљива, а кроз њу могу научити доста о безбедном понашању у саобраћају. Деца су претходних година показала велику свест о безбедности у саобраћају и мислим да је томе, поред онога што науче од својих учитеља, допринела управо ова књига као и константне едукације које организује Комисија за безбедност саобраћаја општине Младеновац, рекао је Стефан Ивановић из Комисије за безбедност саобраћаја и додао да је ова комисија посебну пажњу посветила деци предшколског и школског узраста што се одразило и на њихово знање у области безбедног и правилног понашања у саобраћају.

alt

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2021.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Informacije od javnog značaja: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.