logo

Aktuelnosti

Данас млади, сутра лидери

alt

Институт за јавну политику, у сарадњи са Школом јавних визија у образовању, у оквиру пројекта "€žДанас млади, сутра лидери" организовао је обуку за полазнике у општини Младеновац. Радионица је одржана у Гимназији са циљем да се пружи подршка младима за активизам, рад и запошљавање кроз изградњу личних и професионалних капацитета. Помоћ при реализацији овог пројекта дала је и градска општина Младеновац.

"Ова радионица је други део пројекта "Данас млади, сутра лидери" . Радионица носи назив "Активизам, лидерство и професионална орјентација". Млади ће имати прилику да стекну основна знања која су им потребна за запошљавање, самозапошљавање и јавни наступ. Пројекат се реализује у шест градова и општина у Србији и веома ми је драго што је изабран баш Младеновац. Кроз пројекат ће проћи више од 30 младих људи и сви ће по завршетку обуке добити сертификате. Општина је препознала младе као будућност и наставиће са организовањем оваквих обука и у наредном периоду. Овом приликом позивам све младе људе који имају предлоге и иницијативе да дођу у општину Младеновац. Наша врата су увек отворена, ту смо да их саслушамо и да на најбољи начин њихову идеју заједнички реализујемо", рекао је члан Већа градске општине Младеновац, Вељко Лукић.

Током трајања радионице млади су могли да усвоје знање и вештине потребне не само за запошљавање већ и за емоционалну писменост и активизам. Ова активност је део пројекта подршке Европске уније активном укључивању младих који финансира Европска унија а кофинансира Влада Републике Србије.

.

alt

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.