logo

Aktuelnosti

Глишић примио представнике РК "Љубомир Ивановић Геџа"

alt

Председник ГО Младеновац Владан Глишић и члан Већа за спорт Горан Спасојевић, примили руководство, тренере и такмичаре РК Љубомир Ивановић Геџа из Младеновца, поводом пласмана овог клуба у Супер лигу Србије. Клуб је предводио председник и бивши рвач Александар Питулић. Клуб је добио пуну подршку за даље борбе и у најелитнијем суперлигашком такмичењу.

Представници ГО Младеновац и руководство РК ,,Љубомир Ивановић Геџа" су се осврнули на 2016.годину када је клуб био пред гашењем.

,,Хтео бих да се захвалим општини која нам је изузетно помогла у тешким данима на стручан начин и саветовањем како да остваримо своја права и конкуришемо.Општина нам је била доступна 24 сата.", рекао је председник клуба, Александар Питулић.

Представници општине су честитали клубу и обећали свесрдну помоћ како би се клуб одржао у Супер лиги Србије и даље напредовао.Наиме, заједнички став и жеља оба руководства јесте да се кроз најелитнији ранг такмичења изнедри бар један олимпијски шампион.

,Честитке за велики успех. Задатак је да се опстане у Супер лиги и оно што тражимо од вас јесте да нам доставите ваше захтеве, односно све оно што треба да наставимо даље и да одржимо овај ритам.Желим вам у 2020.години још пуно спортских успеха и да се цео град поноси вама.", рекао је Глишић.

alt

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2022.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Informacije od javnog značaja: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.