logo

Aktuelnosti

SAOPŠTENjE

alt

Poštovani Mladenovčani,

Imajući u vidu da je uvedeno vanredno stanje, za nas, u Mladenovcu, između ostalog, to znači sledeće:

1.Poverenici i zamenici poverenika civilne zaštite u svim MZ od sutra uvode dvadesetčetvoročasovno dežurstvo

  1. Najvažnija stvar je da penzioneri ne napuštaju svoje domove. Ukoliko nemaju nekog mlađeg člana porodice koji će im donositi osnovne namirnice mogu se obratiti opštinskom kol centru na broj telefona 011 8241 652. Cilj osnivanja kol centra je organizovanje pomoći najstarijim sugrađanima kao što je donošenje namirinica i lekova na kućnu adresu i organizovanje lekarske pomoći.
  2. Mladenovčani koji su došli iz inostranstva dužni su da ostanu u izolaciji 14 dana i da ne napuštaju svoje domove
  3. Dnevni centri i klubovi za starije biće do daljnjeg zatvoreni
  4. Sekretarijatu za javni prevoz izdata je naredba za smenjenje obima javnog gradskog prevoza na teritoriji grada Beograda od utorka, 17. marta 2020. godine i njegovo stavljanje na subotnji režim vožnje, uz ukidanje svih noćnih linija.
  5. Sekretarijatu za sport i omladinu izdata je naredba za prekid rada svih sportskih obejakata na teritoriji grada Beograda.
  6. Radno vreme ugostiteljskih objekata biće od 8 - 20 sati. U ugostiteljskim objektima tokom radnog vremena u zatvorenim prostorojima dozvoljeno je prisustvo najviše pedeset lica.
  7. Opštinska uprava sa građanima radi isključivo elektronskim ili telefonskim putem (izdavanje dokumenata, urbanizam, imovina..)
  8. Radnici opštine i JP stariji od 60 godina kao i radnici koji imaju neko hronično oboljenje od sutra ostaju kod kuće i biće telefonom kontaktirani od strane svojih rukovodioca ukoliko budu bili potrebni

Poštovani Mladenovčani, o svim drugim merama bićete blagovremeno obavešteni na našem sajtu i Fejsbuk stranici opštine.
Ovim merama i samodisciplinom uspećemo da sačuvamo naš Mladenovac i našu Srbiju. Predaja nikad nije bila opcija i u ovoj borbi pobedićemo zajedno!

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.