logo

Aktuelnosti

Glišić uručio donaciju mladenovačkih pčelara bolnici i Domu zdravlja

alt

Komandant Štaba za vanredne situacije, Vladan Glišić, obišao je Specijalnu bolnicu za interne bolesti i Dom zdravlja u Mladenovcu kako bi pružio podršku i izrazio zahvalnost zdravstvenim radnicima na svemu što čine u ovim danima kada se Srbija i Mladenovac bore protiv širenja virusa Kovid-19. Glišić je, zajedno sa svojim saradnicima, uručio ovim ustanovama pčelinje proizvode, med i propolis kapi, koje su opštini  Mladenovac donirali mladenovački pčelari.

"Medicinski radnici trenutno obavljaju najteži i najznačajniji zadatak u sprečavanju širenja virusa Kovid-19. Oni se svakodnevno susreću sa izazovima koje ova epidemija nosi i zato zaslužuju našu zahvalnost, podršku i pomoć u svakom smislu. Zahvaljujem se i našim pčelarima koji su imali poverenja u lokalnu samupravu i donirali nam svoje proizvode, znajući da ćemo ih opredeliti onima koji to u ovom trenutku najviše zaslužuju" rekao je Glišić.

Direktorka Specijalne bolnice za interne bolesti, Vesna Đukić i direktorka mladenovačkog Doma zdravlja, Dušica Milovanović, zahvalile su se komandantu Štaba za vanredne situacije gradske opštine Mladenovac i Društvu pčelara “Kosmaj” na donaciji. One su naglasile da u ovim trenucima punim izazova, zdravstvenim radnicima svaka podrška mnogo znači.

altalt

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.