logo

Aktuelnosti

Nova fiskulturna sala za decu Kovačevca

alt

Predsednik Gradske opštine Mladenovac, Vladan Glišić, i član Veća resorno zadužen za obrazovanje, Dejan Stepanović, obišli su radove na rekonsktrukciji fisklulturne sale u Osnovnoj školi „Živomir Savković“ u Kovačevcu.

„Ovo je velika investicija, pre svega za decu Kovačevca. U prethodnih pet godina opština Mladenovac je finansirala radove na uređenju i sanaciji učeničkih toaleta u celoj školi, radove na sređivanju prilaza i ulaza, zatim fasadarske radove i radove na kanalizaciji, kao i na uređenju instalacija za grejanje fiskulturne sale i zamene stolarije“, rekao je Glišić.

Takođe, kompletna matična škola pokrivena je video nadzorom, a uređena je i betonska staza i postavljena kapija sa glavne ulice.

Glišić je izrazio zadovoljstvo realizovanim investicijama u matičnoj kovačevačkoj školi i dodao da je investiranje u škole prioritet Gradske opštine Mladenovac.

„Na rukovodstvu škola je da prave projekte, da kandiduju svoje potrebe, a opština će uvek iznađi sredstva za njihovu realizaciju“, rekao je Glišić.

Direktorka OŠ „Živomir Savković“, Milijana Krstić, zahvalila se Gradskoj opštini Mladenovac na podršci i istakla da su u toku radovi na unutrašnjem sređivanju sale.

„Trenutno se izvode radovi na gletovanju i krečenju, hoblovanju i lakiranju parketa, kao i radovi na hidroizolaciji krova fiskulturne sale, prvi put od kako je škola napravljena“, rekla je Krstićeva i dodala da su u planu i radovi na rekonstrukciji krova i kompletnog sređivanja Donje škole u Kovačevcu.

alt alt

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.