logo

Aktuelnosti

Stariji mladenovčani uživali u lepotama Kosmaja

alt

Druženje na Kosmaju organizovano je za drugu grupu starijih Mladenovčana koji su i ovog puta bili su u prilici da upoznaju prirodne lepote ove planine i obiđu naše značajne kulturno-istorijske spomenike, manastire Pavlovac i Tresije, spomen kosturnicu, vidikovac i spomenik na Kosmaju. Pored toga, penzioneri su uživali i u druženju, rekreaciji, pesmi i igri.

Na Kosmaju im se pridružio predsednik Gradske opštine Mladenovac, Vladan Glišić, koji se još jednom zahvalio starijim Mladenovčanima što su u vreme vanrednog stanja i mera izolacije bili najdisciplinovaniji građani naglasivši da su, zahvaljujući njima, sačuvani životi građana.

Penzioneri su takođe bili u prilici da, u direktnoj komunikaciji, u opuštenoj atmosferi i prijatnom razgovoru, pitaju predsednika opštine sve ono što je u njihovoj sferi interesovanja ali i da ukažu na mnoge stvari na kojima bi trebalo raditi kako bi svi zajedno, u našem Mladenovcu, živeli bolje.

alt alt

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2022.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Informacije od javnog značaja: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.