logo

Aktuelnosti

Настављено уређење пијаце


Размонтирањем дрвених барака, на "престену" око пијаце, преко пута Дома здравља, данас су настављени припремни радови на изградњи комплекса нове зелене пијаце у Младеновцу. Према речима Бранислава Јовановића, председника Градске општине Младеновац, данашњим послом конкретно се почело радити на наставку улице "Војводе Путника" и њеном исправљању на делу од Дома здравља управно на улицу "Краљице Марије" (бивше "Живомира Савковића").

За разлику од претходних случајева опструкције извршења усвојеног Плана детаљне регулације за комплекс зелене пијаце, данас су корисници ових објекта преко пута Дома здравља сами отпочели са њиховим уклањањем.

− Драго ми је да су корисници објекта сами схавтили да је дошао тренутак да тај део града коначно поприми лепши, бољи, уређенији и функционалнији изглед него до сада. На том делу наставка улице "Војводе Путника" следе радови на измештању водоводне и канализационе мреже, као и изградња нове кишне мреже и топловода. На месту "зеленог троугла" преко пута "војне зграде" биће изграђен паркинг за потребе Дома здравља и станара околних зграда тако да ће већ у наредним данима цео потез попримити нови изглед − рекао је Јовановић.

Он је додао да је посао на изградњи комплекса зелене пијаце настављен закључивањем тендера за извођача радова као и да се убрзо очекује избор непосредног извођача, а затим израда пројектне документације и почетак радова.

Инвеститор радова је Општина Младеновац преко ЈКП "Пијаце - Младеновац".

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.