logo

Aktuelnosti

O ребалансу буџета у четвртак

O ребалансу буџета у четвртакПредседник Скупштине града Београда Александар Антић заказао је за четвртак, 12. новембар, седамнаесту седницу Скупштине града, која је прошле недеље била одложена. Међу више тачака дневног реда, пред одборницима ће се наћи предлог одлуке о ребалансу буџета Скупштине града Београда за 2009. годину и одлука о измeни и допуни Генералног урбанистичког плана града Београда до 2021. године.

На дневном реду заседања градске скупштине наћи ће се и већи број одлука о изради планова регулације, међу којима су и одлуке о мрежи основних школа на територији Београда, о изградњи објеката и водова у оквиру система даљинског грејања, као и одлука о изради планова за детаљну регулацију саобраћајница и улица на општинама Раковица, Вождовац, Стари град, Палилула и Звездара.

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2021.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Informacije od javnog značaja: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.