logo

Aktuelnosti

Radovi u Sportskom centru

alt


Predsednik Gradske opštine Mladenovac, Vladan Glišić, obišao je radove u Sportsko -€“ rekreacionom centru "Ljubomir Ivanović - Gedža"€ u kojem su u toku radovi na rekonstrukciji malog bazena.

Glišić je izrazio zadovoljstvo kvalitetom posla koji je do sada obavljen i ujedno najavio da će Sportski centar konkurisati za sredstva kod Ministarstva omladine i sporta sa projektom rekonstrukcije velike sportske hale uz kompletnu sanaciju krova i parketa što bi omogućilo organizaciju takmičenja međunarodnog karaktera u ovoj mladenovačkoj ustanovi. Glišić je izrazio nadu da će mali bazen početi sa radom najkasnije za dva meseca na veliko zadovoljstvo, pre svega, naših mlađih sugrađana.

Direktor Sportskog centra, Milić Mlađan, najavio je da će po završetku radova bazen raditi danonoćno. On je naglasio da se radi kompletna rekonstrukcija koja je obuhvatila i postavljanje novih komponenti i instalacija, renoviranje svlačionica, ali i postavljanje nove spoljašnje izolacije i nabavku klima komore za bazene koja će menjati vazduh od 6 do 8 puta za sat vremena, što je osnovni preduslov za funkcionisanje zatvorenih bazena.

"Tako funkcionalan zatvoreni bazen omogućiće i realizaciju ideje o povratku časa fizčkog u okviru kojeg bi se organizovalo plivanje dva puta nedeljno za decu od prvog do četvrtog razreda.Takođe, radićemo i sa školama plivanja za osnovni i za napredni nivo"€, rekao je Mlađan.

Podsetimo, u okviru radova na rekonstrukciji do sada je uređen kopletan plafon od ulaska iz glavnog hola ka hidro bloku, postavljena izolacija i led rasveta. Urađena je izolacija spoljašnjeg zida i završena fasada. Zazidani su veliki prozorski okviri i postavljena nova stolarija, postavljeni termoizolacioni paneli debljine 12cm na ceo zid koji izlazi na sunčalište. Postavljena su dvoja vrata na ulazu u hidro blok i ulazu na bazen. Postavljaju se pločice u obe svlačionice i novi tuševi.

alt altalt

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.