logo

Aktuelnosti

Izabrani izvršni organi vlasti u Mladenovcu

alt

Na sednici Skupštine Gradske opštine Mladenovac održanoj u sali bioskopa Centra za kulturu i turizam, odbornici lokalnog parlamenta izabrali su novo rukovodstvo opštine.

Funkciju predsednika Gradske opštine Mladenovac u naredne četiri godine obavljaće dr veterinarske medicine Vladan Glišić, sa izborne liste "Aleksandar Vučić - Za našu decu", koji je na čelu opštine Mladenovac bio i u prethodnom mandatu. Za zamenika predsednika izabran je Dejan Vićovac (SPS), dok će funkciju zamenika predsednika Skupštine, kao i u prethodne četiri godine, obavljati Dušan Ignjatović (SDPS).

Za članove Veća Gradske opštine Mladenovac izabrani su: Dragan Vukadinović (SNS), Suzana Vasić (SNS), Bogdan Vuksanović (SNS), Bojan Stanojević (SNS), Darko Ćebić (SNS), Veljko Lukić (SNS), Zoran Jocić (Pokret socijalista), Dejan Stepanović (Samostalna srpska stranka) i Dejan Ivković (Jedinstvena Srbija).

Zahvaljujući se na ukazanom poverenju građanima i odbornicima Skupštine, Vladan Glišić, predsednik Gradske opštine Mladenovac je rekao da je njegova kandidatura za predsednika opštine rezultat zajedničkog rada i da je svima zahvalan na tome.

“Velika je čast i zadovoljstvo ali i velika odgovornost i obaveza da u naredne četiri godine zajedno sa svojim timom vodim opštinu Mladenovac. Pred nama je period pun izazova ali smo spremni da vredno i pošteno radimo u interesu građana opštine Mladenovac.

Osećam se ponosno što sam deo naše velike familije Srpske napredne stranke, što sam uz vas naučio šta je odgovornost, politička čestitost i poštenje, data i održana reč. Ponosan sam što su građani stekli poverenje u naš rad, poštuju nas jer su shvatili da radimo u njihovom interesu, da smo ozbiljni i posvećeni u nameri da probleme rešavamo planski i dugoročno. U toku su veliki infrastrukturni projekti -dalekovod, gasifikacija, postrojenje za preradu otpadnih voda, reciklažni centar, asfaltiranje preko 300 km puteva, obnovili smo više javnih objekata i ustanova - Dom zdravlja, Gerontološki centar, Muzej i nekoliko objekata osnovnih škola, sportskih objekata, objekata mesnih zajednica.

Podigli smo spomenik Despotu Stefanu Lazareviću koji polako postaje jedan od simbola Mladenovca. Nastavljamo da radimo i gradimo. Samo rezultati i dobra dela se pamte i ostaju. Nastavljamo veliki investicioni ciklus razvoja naše opštine, gde ćemo svi zajedno raditi na povećanju broja radnih mesta, poboljšanju kvaliteta zdravstva, školstva, zaštite životne sredine i izgradnju novih kilometara vodovodne i kanalizacione mreže. Izradom planova detaljne regulacije stvorićemo uslove za uređenje nove industrijske zone, nove zelene pijace, vrtića, novih parking garaža, čime ćemo pokazati na najbolji način kako se voli svoj grad.

Koliko god želimo uspešan, moderan i lep Mladenovac, ne možemo do njega bez dobre i iskrene saradnje svih političkih grupacija i građana. Imamo energiju, snagu, volju i jasnu viziju prosperiteta i boljeg, kvalitetnijeg, sigurnijeg života svih naših građana. Sledeći politiku našeg predsednika Aleksandra Vučića uspeli smo da pokrenemo Mladenovac i pripremimo ga za dane koji dolaze. Želim da sa ovog mesta svi damo našem predsedniku Aleksandru Vučiću veliku podršku njegovoj borbi za očuvanje granica naše zemlje, mir i budućnost Srbije. Živela Srbija", poručio je Glišić.

Na skupštinskom zasedanju, odbornici su izglasali da se za vršioca dužnosti direktora JKP "Mladenovac" postavi Vladeta Lučić, za vršioca dužnosti direktora JKP "Parking servis Mladenovac" Maja Jovanović, a za vršioca dužnosti direktora SRC "Ljubomir Ivanović-Gedža" Milić Mlađan.

alt altalt

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.