logo

Aktuelnosti

Сваки испаљени метак негде падне

Сваки испаљени метак негде паднеУочи предстојећих празника Полицијска станица Младеновац апелује на родитеље ученика да учине све како им деца не би дошла у посед пиротехничких средстава и иста користила. Дугогодишња пракса је показала да услед нестручног руковања често долази до самоповређивања или повређивања других лица са тешким последицама.

Полиција подсећа суграђана да сваки испаљени метак или други испаљени пројектил мора негде пасти, те апелује да се грађани суздрже од неовлашћеног пуцања јер ће службеници ПС Младеновац у свим случајевима нарушавања Јавног реда и мира енергично реаговати и одузимати оружје са дозволом сходно Закону о оружју и муницији.

Полицијска станица Младеновац позива грађане да све негативне појаве које уоче одмах и прво пријаве полицији телефоном или најближој полицијској патроли.

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2021.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Informacije od javnog značaja: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.